Locatie

Toe aan een vakantie in een rustige omgeving, ver weg van het massatoerisme, maar toch van alle gemakken voorzien willen zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze drie geschakelde appartementen zijn gelegen in Agios Ioannis, een schilderachtig dorpje midden op het Griekse eiland Corfu. Ze vormen de ideale uitvalsbasis voor fiets-, wandel-, en autotochten naar de mooiste plekken van het eiland. Kortom: een heerlijke en rustige omgeving voor jouw vakantie.

Voorzieningen
☆ Bushalte naar Kerkyra stad en Glyfada strand
☆ Waterbron
☆ Apotheek
☆ Supermarkt
☆ Bakker
☆ Café
☆ Restaurants: Taverna Kostas, The Kitchen, Pizza Nostra, Burger Bunny en Grill house
☆ Aqualand
☆ Hotel Archontiko bar

Corfu is een van de groenste eilanden van Griekenland. Prachtige stranden liggen binnen handbereik, evenals de bezienswaardige hoofdstad Kerkyra en de vele gastvrije dorpen, verscholen tussen de olijfgaarden.

Een van die gastvrije dorpen is Agios Ioannis. Het heeft 300 inwoners en ligt centraal op het eiland, op 10 km van de hoofdstad. Doorgaand verkeer is er niet. Het is een typisch Grieks dorpje. Agios Ioannis viert op 23 en 24 juni het dorpsfeest, oftewel panigiri. Tijdens deze traditionele festiviteiten is het dorpsplein gevuld met bewoners die eten, dansen op live muziek, en springen over vuur.

De stad is op ongeveer 15 minuten verwijderd met de auto, en het dichtsbijzijnde strand Glyfada zo een 10 minuten met de auto. Bekijk alle mogelijkheden bij de Lokale Tips. Wij hebben ook regelmatig fietsers en wandelaars, meer informatie via Fietsen&Wandelen.

Agios Ioannis