Kidonakia Corfu Appartementen

Kidonakia 1 -Ag. Ioannis

De Kidonakia 1-3 appartementen zijn 15 jaar geleden gebouwd in het pittoreske dorp Agios Ioannis. Een afgesloten voor- en achterterras, aparte kamer, ruim gevulde boekenkasten en nog vele andere extra’s maken deze 3 naast elkaar gelegen appartementen heel plezierig. Ook is er een tuin aan de achterzijde van het appartement. Er is een eigen zwembad een 50 meter van de Kidonakia appartementen.
De appartementen zijn voorzien van airconditioning. Verder zijn er plafondventilators en extra staande ventilators.  Het is geschikt voor 4-5  personen. Standaard 4 personen maar er is plaats voor een extra bed.
Er is een receptie aanwezig voor eventuele vragen over de appartementen, routes of het huren van een auto/fiets.

Ligging:
De Kidonakia appartementen zijn gelegen in een Grieks dorpje, Agios Ioannis, in centraal Corfu. Het is rustig gelegen met een zwembad bij de appartementen en vanuit hier ben je in 15 minuten (met de auto) bij het strand of in de stad. Er is een taverna om de hoek en de supermarkt en bakker zijn op loopafstand. Vanuit hier kan er makkelijk met de fiets, auto of zelfs met de bus gereisd worden. Ook zijn er mooie wandelingen in de groene omgeving. 

Te doen:
Wandeltochten met onze ezel Marley, zwemmen in het zwembad en boottochtjes zijn een van de vele activiteiten die mogelijk zijn. Klik HIER voor meer activiteiten. 

Service:
Schoonmaak, tevens handdoeken en beddengoed, is twee keer per week. In de keuken is basis keukengerei aanwezig, een magnetron, koelkast en een tweepits kookplaat.
Er is een wasmachine bij de receptie, dit is mogelijk tegen betaling.