Kidonakia Corfu

Ezeltochten

We hebben sinds 2006 de jonge ezel Marley gekocht van de Corfu Donkey Rescue. Deze organisatie zorgt voor de opvang van oude en zieke ezels op Corfu en heeft grote kennis van de ezels.
Wij organiseren wekelijks een ezeltochtje voor de kinderen (en de ouders) in het dorp. 

Ook staat vaak in de vakanties een tochtje naar de ezelopvang op het programma. Kijk maar eens op www.corfu-donkeys.com/ voor meer informatie over de ezelopvang. 

Driedaagse Ezel adoptie:
U kunt voor 3 dagen een ezel ‘adopteren’. Gedurende 3 dagen kan je een ezel verzorgen en er wandelingen mee maken. We hebben rond het dorp een aantal korte voor ezels geschikte routes uitgezet die je deze dagen zou kunnen lopen. Vooraf krijg je instructie door iemand die de ezels verzorgd.

De eerste korte wandelingen worden onder begeleiding van de ezel verzorger gedaan. N.a.v. de ervaring is er meer begeleiding of kunnen er zelfstandig wandelingen gedaan worden.

Voorwaarden:
U dient de ezel te reserveren bij boeking. U kunt de driedaagse ezel adoptie uitsluitend laten ingaan op dinsdag (adoptie van dinsdag t/m donderdag) of vrijdag (adoptie van vrijdag t/m zondag). Ook dit moet u bij boeking aangeven.

Basisprijs:
€ 100,00 (per eenheid per 3 dagen) 

Marley Aaien